Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εφημερδέεεεεες..

Επειδή τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι οι εφημερίδες μειώνουν την κυκλοφορία, τους με αποτέλεσμα πολλές να κλείνουν, προσπαθούσα να σκεφτώ γιατί να γίνεται αυτό την ώρα που μπορούν να έχουν αυτήν την χρήση.. 

Μάλλον δεν φτάνει αυτή η χρήση για να τις κρατήσει εν ζωή.. Αφού το χειμώνα δεν έχουμε μύγες, κουνούπια και τα συναφή, κατά τα άλλα συμπαθή, έντομα..

Ε, λοιπόν διαπίστωσα άλλη μια σημαντική χρήση των εφημερίδων και επισημαίνω ότι επιβάλλεται η αγορά τους..



Χρειάστηκε να τηγανίσω (μην γελάς, αλήθεια είναι) πατάτες, για να μην τα κάνω μαντάρα γύρω από την κουζίνα και να χρειάζεται να καθαρίζω επίπονα, αποφάσισα να ακολουθήσω την πεπατημένη, να τοποθετήσω, δηλαδή στον πάγκο και από κάτω φύλλα από εφημερίδες.. Έψαξα από εδώ, έψαξα από εκεί, πουθενά εφημερίδες.. Αφού το έχω κόψει το άθλημα, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να καθαρίζω μετά το τηγάνισμα περισσότερο χώρο και χρόνο, από ότι αν είχα αγοράσει έστω μια κυριακάτικη..

Ηθικόν δίδαγμα...
Κόψτε τις μ@λ@κίες (πιπέρι), εσείς που κατηγορείται δημοσιογράφους, εκδότες, δημοσιογραφικούς οργανισμούς κλπ. ότι δήθεν δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και γράφουν ό,τι να 'ναι βάση τω εκάστοτε συμφερόντων.. Με αποτέλεσμα να μην τις αγοράζετε.. Τις έχουμε ανάγκη και καλοκαίρι και χειμώνα.. Εκτός βέβαια αν έχετε φριτέζα.. 


φωτογραφία από fotosearch