Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Θα περάσει και αυτή η μπόρα...


Να ευχηθώ καλό χειμώνα;;;;

Για τους περισσότερους από εμάς οι διακοπές έλαβαν τέλος.. Όμορφες ή άσχημες, αυτές ήταν.. Κάτι θα έχουμε να θυμόμαστε μέχρι τις επόμενες.. Είτε αυτό είναι για διόρθωση είτε για επανάληψη..

Θα μου πεις τώρα, ποια μπόρα πέρασε και γιατί να ξεκινήσω την "σεμνή" αυτή ανάρτηση με το συγκεκριμένο άσμα.. Η αλήθεια είναι ότι μιλώντας κυριολεκτικά η μπόρα δεν πέρασε αλλά την αναμένουμε καθότι τυπικά το καλοκαίρι φεύγει..

Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με την μεταφορική έννοια.. Πέρασε ή μήπως έρχεται πιο δυνατή.. Να φανταστώ ότι μόλις σκέφτηκες ότι "μάλλον πιο δυνατή έρχεται".. Όπως ο περισσότερος κόσμος άλλωστε.. Αφού τα κοινωνικοπολιτικά της χώρας επηρεάζουν την προσωπική ζωή σου πιο άμεσα από ότι θα περίμενες..

Ένα χαμόγελο, μια καλή κουβέντα, μια καλή παρέα, ένα στήριγμα είναι αυτό που θα σου προσφέρει την εφήμερη χαρά και ξεγνοιασιά.. Και λέω εφήμερη γιατί από την φύση σου το ποτήρι το βλέπεις μισοάδειο και όταν το στήριγμα σου δεν έχει φυσική παρουσία δίπλα σου νομίζεις ότι δεν υπάρχει και είσαι και πάλι μόνη/ος.. Λάθος.. 

Τέλοσπαντων να ξέρεις ότι πέρασε η μπόρα και αυτό όχι γιατί τα προβλήματα τέλειωσαν αλλά γιατί κάποιος θα υπάρχει εκεί να σε περιμένει αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου να τον δεις...

Άντε τώρα.....