Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Κορίτσια μην πάτε πουθενά..

Καλησπέρα και καλό μας μήνα.. Με τον Μάρτη να φεύγει και να αφήνει όμως τις βροχές (στην Αθήνα τουλάχιστον), πέρασε άλλος ένας μήνας με διάφορα...

Δεν είχα σκοπό να επιστρέψω στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτησή μου (για το πρώτο κομμάτι τουλάχιστον), αλλά έλαβα κάποια μηνύματα για επικείμενες μεταναστεύσεις σε χώρες όπως το Κονγκό και σε συνδυασμό με ένα προσχέδιο νόμου της "αγαπητής" κυβέρνησης του Ελληνικού λαού έχω να πω:

Κορίτσια δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά... 


Όλως περιέργως τα ανακλαστικά  των κυβερνώντων λειτούργησαν άμεσα και μάλλον αποτελεσματικά σε αυτό το καυτό θέμα που έτεινε να δημιουργηθεί μετά την έρευνα ότι οι Έλληνες υστερούμε........

Έτσι λοιπόν αφού οι σοφοί του τόπου αυτού είδαν τι πάει να δημιουργηθεί και μετά την κρεβατομουρμούρα των συζύγων τους για το ότι παντρεύτηκαν δήθεν "Greek Lovers", κάθησαν και σκέφτηκαν την λύση στο πρόβλημα.. Φυσικά και την βρήκαν, και λέγεται "Γινόμαστε όλοι δότες".. Σύμφωνα, λοιπόν, με το προσχέδιο νόμου από την ώρα που θα γεννιόμαστε θα θεωρούμαστε αυτομάτως και δωρητές οργάνων, εκτός αν όταν ενηλικιωθούμε δηλώσουμε αντίρρηση..

Κορίτσια υπάρχει ελπίδα, αφού θα μπορούμε πλέον να βρούμε μεγαλύτερο ή να προσθέσουμε κάτι ακόμα για να ξεπεράσουμε το 14,73.. Μην ετοιμάζεται βαλίτσες...


Καλή η πλάκα και ο χαβαλές αλλά πραγματικά έτσι όπως το σκέφτομαι, είναι η μόνη απόφαση (που αν τελικά υλοποιηθεί) που θα συμφωνήσω αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη.. Σίγουρα υπάρχουν αντιρρήσεις και ενστάσεις πάνω στο θέμα αλλά η ζωή όσο σκληρή και αν είναι η πραγματικότητα είναι ότι το κοντέρ θα γράψει -1 και όχι -2.. Και ειδικά σε περιπτώσεις παιδιών και νέων ανθρώπων που έχουν όλοι την ζωή μπροστά τους - και μια ατυχία τους φέρνει σε δύσκολη θέση - θα υπερκεραστεί αυτό το -1 πολύ σύντομα και πιο εύκολα από το -2..

Θα μου πεις, καλά με το έτσι θέλω με βάζουν σε μια λίστα υποψήφιων δοτών;;
Δίκιο θα έχεις, αλλά σκέψου ότι κάθε φορά που ακούς στις ειδήσεις ότι ένα παιδί ή ένας νέος άνθρωπος σώθηκε από την γενναιότητα και ψυχραιμία των συγγενών, για τέτοιες ώρες, ενός άλλου συνανθρώπου μας, να δωρίσουν τα όργανα του εκλιπόντα..

Επίσης σκέψου ότι κάθε φορά που εγείρεται τέτοιο θέμα η θέση σου είναι συνήθως να υποστηρίξεις ότι θα το έκανες και εσύ αλλά τελικά δεν το δηλώνεις πουθενά επίσημα (και εμένα βάζω μέσα)..



Και βέβαια μην ξεχνάτε εσείς κορίτσια υπάρχει ελπίδα..  ;-)

Καλό μας μήνα..

πηγή Νews247