Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι..


Ενώ οι εξελίξεις τρέχουν τα άσχημα είναι πιο πολλά από τα όμορφα (ή καλύτερα αυτά πουλάνε όποτε αυτά προβάλλονται περισσότερο), εγώ θα παραμείνω θέλοντας και μη να ασχολούμαι με τους κυρίους και τις κυρίες της φωτογραφίας της προηγούμενης ανάρτησης.. 

Επίσης όμως θα συνεχίσω την προσπάθεια να αγνοώ τα άσχημα (τουλάχιστον όσα δεν με επηρεάζουν άμεσα), μη υπονοώντας ότι δεν με αφορούν.. Αλλά στο κάτω - κάτω για να αντιμετωπιστούν θα πρέπει να υπάρχει όρεξη, καλή διάθεση, ψυχική και σωματική υγεία (ακούγεται κάπως αυτό αλλά μ'αρέσει)...

Σε αυτό το πλαίσιο, της εν μέρη απόρριψης των άσχημων και της προβολής του όμορφου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος να εγκαινιάσω την φιλική συνεργασία μου με την κυρία (ή δεσποινίς) της φωτογραφίας..  Η marina λοιπόν θα με βοηθήσει μπας και σώσω την κατάσταση με αυτά που γράφω ώρες - ώρες.. 

Από εδώ και πέρα, λοιπόν, ένα μεγάλο μέρος (ελπίζω) των φωτογραφιών που θα φιλοξενούνται από εδώ θα είναι προϊόν της "καλλιτεχνικής διαίσθησης" της.. Πέρα από την συνοδεία των άρθρων θα υπάρχει και ξεχωριστή σταθερή σελίδα όπου όλες οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες.. 

Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν εν καιρώ αφού οι κύριοι της φωτογραφίας, πιο πάνω, είναι αρκετά απαιτητικοί.. Για την ώρα απόλαυσε (αυτο)φωτογραφία της..

Είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και η διάθεση ανεβαίνει όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους σε κάτι που γουστάρει και ο ένας και ο άλλος.. Ακόμα και στην δουλεία σου δεν μπορεί να μην έχεις βρει έναν άνθρωπο ο οποίος να σου δίνει και να του δίνεις ενέργεια.. Και αν όχι κοίτα λίγο καλύτερα ή ρίξε τον εγωισμό σου..


Καλώς ήρθες marina




φώτο από marina